شما اینجا هستید :تغذیه برتر / خبر

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

جامعه دانشگاهی آماده کمک به دست اندرکاران صنعت غذاست

اسفند 8, 1395 در 8:39 ق.ظ

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفندماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد، در خصوص انواع روش های طبخ غذا و تاثیر آنها بر روی مواد مغذی گزارش خود را ارائه کرد و گفت: اکنون غذای رستوران به عنوان بخشی از غذای مصرفی مردم شده و لذا تهیه غذای سالم در رستوران ها می تواند به سلامت جامعه کمک کند.
به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، دکتر محمدحسن جوانبخت افزود: پخت غذا بر طعم و بوی غذا تاثیر مطلوبی دارد و باعث از بین بردن میکروب های آسیب رسان می شود.
وی آمادگی جامعه دانشگاهی را برای کمک و ارائه خدمت به دست اندرکاران صنعت غذا اعلام داشت.

0

پاسخ دهید