شما اینجا هستید :تغذیه برتر / خبر

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

بیماری های غیرواگیر بر اثر مصرف غذاهای ناسالم است

اسفند 8, 1395 در 8:29 ق.ظ

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفند ماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد با ارائه گزارش تحقیق جشنواره درباره ضرورت کاهش عوامل خطر بیماری های واگیر و غیرواگیر با منشاء مواد غذایی گفت: در قانون اساسی و همچنین قوانین کشور برخورداری از تغذیه مناسب و غذای سالم از حقوق اساسی آحاد جامعه است.
به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، دکتر هدایت حسینی با بیان اینکه سلامت غذا بر سلامت جامعه هم تاثیرگذار است، افزود: امروز غذا یک موضوع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و بسیاری از جوامع با صنعت غذا شناخته می شوند.
وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۵ اعلام شد که سالانه ۶۰۰ میلیون نفر در جهان به بیماری های با منشاء مواد غذایی مواجه می شوند و همچنین سالانه ۴۲۵ هزار نفر هم جان خود را از دست می دهند.
حسینی اظهار کرد: امروزه توجه مردم به سمت استفاده از غذاهای سالم گرايش يافته ضمن اینکه تولید غذای سالم هم افزایش یافته که در این زمینه استفاده از استانداردهای صنایع غذایی اطمینان از غذای سالم را بیشتر می کند.
وی گفت: بیماری های غیرواگیر در اثر مصرف غذاهای ناسالم به وجود می آید و مشکلاتی را بر سلامت انسان ها ایجاد می کند؛ بیماری های قلبی و عروقی، سرطان ها و دیابت از جمله بیماری های غیرواگیر به حساب می آید که آمار قابل توجه حدود ۷۰ درصد از مرگ ومیرها در جهان و ایران ناشی از همین بیماری هاست.
حسینی با بیان اینکه دست اندرکاران صنعت غذا می توانند با رعایت استانداردهای جهانی تاثیر بسیار زیادی بر سلامت مردم داشته باشند، افزود: باید کسانی که غذای سالم و ایمن تولید می کنند، از سوی مسئولان ذیربط تشویق شوند که در این زمینه، این انستیتو اهداي نشان “زیتون سبز” را در برنامه خود دارد.

0

پاسخ دهید