شما اینجا هستید :تغذیه برتر / خبر

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو:

صنعت و صنف می تواند بیشترین نقش را درتولید غذای ایمن داشته باشد

اسفند 8, 1395 در 8:25 ق.ظ

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفندماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد اظهار کرد: تغذیه و ایمنی دو موضوع مرتبط و تفکیک ناپذیر هستند و سوء تغذیه می تواند انسان را به بیماری های گوناگون مبتلا کند.
به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، سهیل اسکندری با ارائه گزارش خود تحت عنوان “سلامت انسان به عنوان محور توسعه پایدار” گفت: دولت ها می توانند ضوابط و مقررات بهداشتی را برای دستیابی به فراهم آوردن مواد غذایی ایمن داشته باشند اما بیشترین نقش را صنعت و صنف غذا دارد.
وي با استقبال ار تاسيس بخش فرهنگي اصناف و توجه اين بخش به حوزه مهم غذا و سلامت جامعه گفت: بايد از اين فضا بهره گيري كرد و با آموزش هاي لازم جامعه را به سمت غذاي سالم راهنمايي نمود.

0

پاسخ دهید