شما اینجا هستید :تغذیه برتر / خبر

کارشناس بخش سخت افزاری در تاسیس رستوران ها:

لزوم معرفی غذاهای بومی و محلی ایران زمین

اسفند 8, 1395 در 8:21 ق.ظ

کارشناس بخش سخت افزاری در تاسیس رستوران ها در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفندماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد گفت: بنياد فرهنگي اصناف با مشاركت سازمان ميراث فرهنگي در کشور برای معرفی غذاهای بومی و محلی مردم ایران زمین با روش های پخت سنتی، تشکیل شود و به عنوان یک مجموعه ملی آموزش های لازم را ارائه کند .
به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، شهاب منصوری در ادامه افزود: برای موثر کردن آموزش ها باید مفاد آموزشی درستی را در اختیار دست اندرکاران صنعت غذا ارائه کرد که در این زمینه ۱۰ سرفصل آموزشي مختلف مورد نیاز است.
كارشناس میز آموزش حوزه غذاي بنیاد فرهنگی اصناف ایران گفت: اصول بين المللى آداب معاشرت در كسب و كار ،اصول پذيرايى و تفاوت هاى فرهنگى در ميزبانى بين الملل، آموزش اصول صحيح آداب پذيرايى و تشريفات در ميزبانى ،اصول بهداشت فردى و نقش آن در ارتباط موثر با مشترى، اصول استاندارد پوشش و لباس پرسنل پذيرايى و سرويس از جمله دوره های آموزشی طراحی شده برای اصناف این حوزه است.
وي افزود: برگزاری دوره هاى تخصصى مديريت آشپزخانه مجموعه هاى غذايى و رستورانها از قبیل اصول استاندارد چيدمان تجهيزات پخت و آماده سازى اوليه، اصول چيدمان مواد غذايى در يخچال و شيت بندى مواد اوليه، روش هاى استاندارد انجماد مواد غذايى و خارج سازى از انجماد، كدگذارى مواد پروتئينى بر اساس تاريخ مصرف و زمان توليد، آشنايى اوليه فنى با تجهيزات پخت و سرويس هاى متداول فنى در دستورکار دفتر سلامت اتاق اصناف ایران و بنیاد فرهنگی اصناف ایران است قرار دارد.
منصوري خاطر نشان ساخت: دوره هاى تخصصى مديريتى راه اندازى رستوران و فست فود شامل اصول اوليه شناخت محل و متناسب بودن آن با نوع واحد صنفي، اصول اوليه شناخت منو و ترتيب بندى غذاهاى هم گروه و پايه، شناخت انواع دكوراسيون و فصل بندى انواع صنوف با نوع دكور، اصول قيمت گذارى و تعيين سود و زيان و كاهش هزينه هاى سربار، اصول تربيت نيروهاى متخصص و زبده و همكاري هاى دراز مدت همه و همه در دستور كار ماست و از ارديبهشت اين دوره ها آغاز مي شود.

0

پاسخ دهید