شما اینجا هستید :تغذیه برتر / خبر

رییس اتاق اصناف ایران:

اصناف سريع و پرشتاب به شيوه هاي نوين كسب و كار مجهز شوند

اسفند 7, 1395 در 1:28 ب.ظ

رییس اتاق اصناف ایران گفت: از یک هزار و ۸۵۰ رسته صنفی در کشور ۱۳۰ رسته در حوزه صنعت غذا فعالیت دارند.
به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، علی فاضلی در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفند ماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد، افزود: اتحادیه های صنفی باید موضوع مهم آموزش را سرلوحه های برنامه های خود قرار دهند.
وی اتحادیه های صنفی را افسران حوزه صنعت غذا دانست و بر لزوم علمی شدن و تخصصی کردن فعالیت های صنفی کشور در این حوزه تاکید کرد.
فاضلی با بیان اینکه برخی از اتحاديه های صنفی اکنون دارای دانشگاه مستقل شده و از طریق دانشگاه علمی کاربردی سطح علمی نیروهای خود را ارتقاء می دهند، گفت: اگر امروز شیوه های فعالیت خود را علمی و به روز نکنیم، در آینده نه چندان دور دچار مشکل خواهیم شد.
وی با ذکر مثالی افزود: اکنون با ورود اسنپ و تاپسی در ناوگان حمل و نقل درون شهری، اتحادیه های صنفی آن حوزه دچار آسیب شده اند و اين نشان می دهد ما باید به سمت استفاده از روش های نوین كسب و كار حرکت کنیم؛ البته حرکت از سیستم سنتی به مدرنیته هزینه های خود را هم دارد.
فاضلی اظهار کرد: شما دست اندرکاران حوزه غذا به عنوان بنگاه های بخش خدمات در کشور جایگاه بالایی در کشور دارید اما هنوز نتوانسته اید جایگاه خود را به خوبي و آنگونه كه شايسته است، احصاء کنید.
وی گفت: امروز “خدمات” ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی کشورهای صنعتی جهان را به خود اختصاص داده اما در کشور ما صنعت غذا در بهسازی و ساماندهی دچار چالش بوده که لازم است مدیریت فرهنگی اتاق اصناف و بنياد فرهنگي اصناف ایران برای ساماندهی این موضوع اقدام کند.
فاضلي همچنين گفت: در سال ميلادي گذشته درآمد ايران در حوزه گردشگري و صنعت توريسم حدود ۸ ميليارد دلار بوده و بخش قابل توجهي از اين درآمد وارد چرخه صنعت هتلداري و غذاي كشور شده است.
وي اين سوال را مطرح كرد كه چه ميزان اين بخش آمادگي پذيرش ميهمان خارجي مطابق با استانداردهاي جهاني را دارد؟
رييس اتاق اصناف ايران تصريح كرد: باید این بخش را به درستی تقویت کنیم،موانع پیش روی آن را برداریم و با دولت و مجلس راههای ارتقاء و توسعه این حوزه را شناسایی کنیم.
وي در ادمه به ایجاد دفتر سلامت در اتاق اصناف ایران اشاره كرد و گفت: حضور نخبگان و كارشناسان اين حوزه در شورای سیاستگذاری دفتر سلامت اتاق اصناف ایران ، فعاليت هدفمند بنیاد فرهنگی اصناف ایران و تمرکز امور فرهنگی و فضاسازی در تغذیه سالم و برتر می تواند به مثابه اتاق فکر برای ما و مجلس و دولت محسوب شود تا مجموعه مطالبات و طرحهای مورد نظر در حاکمیت با یک نگاه کارشناسی مورد توجه قرار گیرد.

0

پاسخ دهید