Category Archive : خبر

پروبیوتیک ها اثرات مفیدی بر بدن دارند

     8 اسفند, 1395

کارشناس سازمان ملی استاندارد در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفندماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد با موضوع نقش پروبیوتیک ها در سلامت سخن گفت و با بیان اینکه پروبیوتیک ها اثرات مفیدی بربدن دارند، اظهار کرد: رستوران ها می توانند به جهت فرهنگ سازي و كمك به سلامت جامعه در تولید غذا از محصولات پروبیوتیک استفاده کنند . به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، مهندس حیدرپور گفت: اکنون در کشور در صنایع لبنی بیشتر از پروبیوتیک استفاده می کنند؛ در حالی که می توان به سبزیجات و نان هم پروبیوتیک اضافه کرد و حتی در رستوران ها به مشتری “منوی سلامت” ارائه کرد. وي گفت فرهنگ سازي در جامعه نياز به استمرار و تلاش […]

در صنعت غذا همه دارند شبیه هم می شوند و اين يعني نابودي برند

     7 اسفند, 1395

مسئول میز برند بنیاد فرهنگی اصناف ایران نیز در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفند ماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد با موضوع ”برند چیست” گفت: در برندینگ مهم قدرت آن برند است و یک برند باید در ذهن مخاطب برنده و موفق شود. به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، لطفیان افزود: برای موفقیت باید رقابت را هم مدنظر قرار داد نه اینکه فقط معتقد به این بود که محصولات شرکت من باکیفیت است. در صنعت غذا همه داریم شبیه هم می شویم و تقریبا هیچ تفاوتی بین رستوران ها یا فست فودها وجود ندارد و اين آغاز شكست برندهاست. وی به صاحبان صنعت غذا توصیه کرد: هر استان یا منطقه می تواند در صنعت […]

توانمندسازی اصناف و اعتمادسازی مصرف کنندگان از اهداف مهم و مورد توجه اتاق اصناف و بنياد فرهنگي اصناف ایران است

     7 اسفند, 1395

مديرعامل بنياد فرهنگي اصناف ايران و دبير دومین جشنواره ملي تغذیه برتر با طرح اين پرسش كه چرا جشنواره تغذيه برتر برگزار مي شود؟ گفت: در ایران حدود ۳۶ درصد جمعیت کشور از مراکز غذایی خارج از منزل غذا تهیه می کنند.این رقم در امریکا حدود ۷۵ درصد است. به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، منصور حسینی وي افزود: براساس مطالعات انجام شده ۶۰ درصد آشپزخانه ها محل اصلی انتقال عوامل بیماری زا از طریق غذا هستند،لذا توجه به سلامت جامعه و تغذیه مناسب بزرگترین مسئولیت اجتماعی تمامی شهروندان در هر موقعیت و سمتی است، این وظیفه برای کسانیکه دست اندرکاران این حوزه هستند سنگین تر و جدی تر است. معاون فرهنگي و پارلماني اتاق اصناف ايران افزود: باید توجه داشت که در کشور بیش […]

اصناف سريع و پرشتاب به شيوه هاي نوين كسب و كار مجهز شوند

     7 اسفند, 1395

رییس اتاق اصناف ایران گفت: از یک هزار و ۸۵۰ رسته صنفی در کشور ۱۳۰ رسته در حوزه صنعت غذا فعالیت دارند. به گزارش بنیاد فرهنگی اصناف ایران، علی فاضلی در دومین جشنواره ملي تغذیه برتر که پنجم اسفند ماه جاری از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران در هتل فردوسی تهران برگزار شد، افزود: اتحادیه های صنفی باید موضوع مهم آموزش را سرلوحه های برنامه های خود قرار دهند. وی اتحادیه های صنفی را افسران حوزه صنعت غذا دانست و بر لزوم علمی شدن و تخصصی کردن فعالیت های صنفی کشور در این حوزه تاکید کرد. فاضلی با بیان اینکه برخی از اتحاديه های صنفی اکنون دارای دانشگاه مستقل شده و از طریق دانشگاه علمی کاربردی سطح علمی نیروهای خود را ارتقاء می دهند، گفت: […]